Kontakt os på e-mail: info@clauscatering.dkmail-lille      eller telefon: 60 13 44 56​  tlf-lille

​Frokostordning og kantineordning til virksomheder - Fra 55,- eksl. moms

​Er du på udkig efter en sund og lækker frokostordning til din virksomhed? Så er du kommet til det rette sted. Hos Claus' Cafe & Catering tilbyder vi firmafrokost til virksomheder i Hobro, Viborg, Randers og omegn til konkurrencedygtige priser.

Vi leverer 20 km. omkring Hobro og udbringningen er gratis i og tæt på Hobro. Ved længere kørselsafstand tillægges et transportgebyr, som aftales ved tilmelding til frokostordningen og starter fra 50 kr. 

Derfor skal du vælge vores firmafrokostordning

Der er flere grunde til, at du lige netop skal vælge vores firma, hvis du er på udkig efter en firmafrokostordning, herunder blandt andet:

  • Vi har mange års erfaring inden for madlavning og catering
  • Vi tilbyder smagfulde retter
  • Vi anvender altid friske råvarer
  • Vi har en meget kreativ tilgang
  • Vi er meget fleksible og kan tilberede specielle ønsker, herunder allergener
  • Vi tilbyder gratis levering i Hobro og omegn

Frokostordningen består af:

  • 2 kolde retter
  • 1 varm ret
  • 2 salater
  • Hjemmebagt flutes, rugbrød samt smør

Se menu eksempel her​

Ved tilmelding til vores frokostordning forpligter virksomheden sig til at aftage menuen alle hverdage fra mandag til fredag, medmindre andet er aftalt. Der er ingen frokostordning mellem jul og nytår og på helligdage. Ved tilmelding forpligter virksomheden sig til at aftage min. 15 kuverter. Ved færre kontakt os og hør om mulighederne.

Vi anretter alt maden på fade/skåle osv.

Virksomheden skal selv sørge for serveringsbestik, tallerkner og spisebestik, med mindre andet er aftalt. Dette kan vi selvfølgelig også stå for, dette aftales ved bestilling.

Service tages med retur den efterfølgende dag - mandag tages service retur fra fredag. Vi sender menuplan med ud fredag, til næstkommende uge. Vi leverer frokosten på virksomhedens adresse på aftalte tidspunkt +/- 10 min.

Ved indgåelse af frokostordning giver vi 7 dages prøveperiode, hvorefter der er 1 måneds binding, med skriftlig opsigelse sidste hverdag i måneden, med efterfølgende ophør sidste hverdag den næstkommende måned.

Få en frokostordning efter jeres ønsker

Der er meget stor forskel på, hvad virksomhederne gerne vil have, når det kommer til firmafrokost, og vi er derfor meget fleksible, hvis I har nogle specifikke ønsker til jeres frokost- eller kantineordning. I skal bare fortælle os om jeres ønsker, så finder vi en god løsning.

Ønsker du at høre mere om vores kantineordning, eller har du nogle spørgsmål angående bestilling af en firmafrokostordning, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Ønsker du en pris på en frokostordning igennem os, står vi også gerne klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud ud fra jeres ønsker.

Kontakt os allerede i dag og hør mere på telefon: 60 13 44 56 eller skriv til vores e-mail: info@clauscatering.dk.​

​13 stjerneskud og 1 højt belagt leverpostej var lige sagen til en firma fællesspisning Der prøver vi helt sikkert igen.​

John Nielsen

Havde gæster,her til aften så det skulle være : NEMT & LÆKKERT ...MUMS siger VI bare, til de store stjerneskud � SUPER lækkert. Det er IKKE sidste gang, at I skal lave mad til os �� Tak for mad, Claus Svendsen �

Gitte From Jeppesen

Super lækker mad du laver � Har prøvet stjerneskud � som er rigtig lækker med både kogt og stegt fisk, laks og masser af store fine rejer, og det bedste ved det, er at dressingen er ved siden af � Har også fået din grillmenu, og til i aften var du klar på endnu en grillmenu til mine gæster � Super god service du har, bestemt ikke sidste gang der bliver bestilt mad ved dig �

Lene Mejer Nielsen​