Kontakt os på e-mail: info@clauscatering.dkmail-lille      eller telefon: 60 13 44 56​  tlf-lille

Mad ud af huset og catering til enhver lejlighed

Leder du efter et sted, der tilbyder lækkert mad ud af huset? Så bør du læse med videre. Hos Claus’ Café & Catering tilbydes mad ud af huset til enhver lejlighed. Vi holder til i Hobro, men leverer mad ud af huset til Viborg, Randers og de omkringliggende byer.

Vi har mange års erfaring som cateringfirma, hvilket gør os i stand til at sammensætte en menu, der passer til enhver lejlighed. Vi har en elite-smiley, hvorfor du kan være sikker på, at maden altid er lavet af friske råvarer og under optimale forhold.

Vælg catering, og hav god tid til dine gæster

Vi leverer maden, så den er lige til at sætte på bordet. Kolde anretninger leveres på fade og i skåle, mens varme retter leveres i termokasser og selvfølgelig også på fade og i skåle, som er klar til at sætte på bordet. Det eneste, du skal sørge for, er at skære kødet. Vælger du catering til din næste fest, har du altså god tid til at nyde dine gæsters selskab i stedet for at skulle stå i køkkenet.


​Har du brug for hjælp til festen i form af kokke eller serveringspersonale, så stiller vi også gerne denne hjælp til rådighed. Vi kan eksempelvis hjælpe med en eller flere kokke til at anrette og skære kød samt tjenere til servering. Vores personale er altid smilende og imødekommende. Kontakt os nærmere herom.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud på mad ud af huset

Ønsker du at høre mere om vores service, priser eller noget tredje, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak, og vi kan give en god pris på en velsmagende menu til din næste fest.

​​

Kontakt os på telefon 98 52 17 00 eller på info@clauscatering.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Læs mere om vores mad ud af huset

​13 stjerneskud og 1 højt belagt leverpostej var lige sagen til en firma fællesspisning Der prøver vi helt sikkert igen.​

John Nielsen

Havde gæster,her til aften så det skulle være : NEMT & LÆKKERT ...MUMS siger VI bare, til de store stjerneskud � SUPER lækkert. Det er IKKE sidste gang, at I skal lave mad til os �� Tak for mad, Claus Svendsen �

Gitte From Jeppesen

Super lækker mad du laver � Har prøvet stjerneskud � som er rigtig lækker med både kogt og stegt fisk, laks og masser af store fine rejer, og det bedste ved det, er at dressingen er ved siden af � Har også fået din grillmenu, og til i aften var du klar på endnu en grillmenu til mine gæster � Super god service du har, bestemt ikke sidste gang der bliver bestilt mad ved dig �

Lene Mejer Nielsen​